Smukke farver og kriller i maven.

efterår træ

Jeg taber næsten vejret, når jeg ser sådan et træ i naboens have! Han var ved at grave sin hæk op, og så kunne man rigtig se det gamle træ med stammen pakket ind i efeu. Og så går det endda stærkt, for nu har han allerede revet alle de gule blade sammen.

efterår sti

For et par dage siden huskede jeg at lægge kameraet i lommen, da Whisky og jeg gik vores formiddagstur – det er også lige før, det blev for sent!

efterår træer

Vores tur går ned til Ring Sø..

efterår sø og hund

..hvor han kan få lov at løbe løs og snuse..

efterår sø og hund 2

..og bade – nu hvor der ikke er blåalger mere, som der har været det meste af sommeren.

efterår w og pind

Jeg skal helst kaste en pind så langt ud, som jeg kan..

efterår w og vand

..så er han klar igen!

efterår whisky

Min smukke hund!

efterår buske

De smukke farver!

efterår sø

Og hjemme på gaden er farverne hjertegribende smukke – lidt endnu

efterår gade

Jeg er lidt blød om hjertet i dag, jeg kom heller ikke til Randers for at besøge Søren i dag, han får nemlig besøg af sin yndlingsnevø og hans kone, så jeg overlod besøget til dem, når de havde mulighed. Det vil glæde ham meget, ved jeg!

Til gengæld er der arrangeret lægesamtale for os i morgen formiddag. Jeg går ud fra, at det går ud på at finde ud af, hvad der skal ske nu. Søren er ikke blevet meget bedre på de 12 dage, han har ligget der. Det skulle have været “et par dage”! Som jeg fornemmer det, er der ikke effekt nok af behandlingen, og så er spørgsmålet, om der er mere behandling mulig, og om han skal blive der?

Jeg er helt afklaret: jeg vil helst have ham hjem nu! Han skal hjem i sin egen plejeseng, i sine egne omgivelser, med sit eget TV, DVD-er, film og de programmer, han gerne vil se. Med besøg af familie og venner, og med den pasning, jeg kan give ham sammen med den hjemmepleje, vi er fortrolige med.

Det kan godt være, det bliver svært, men jeg ved, vi kan få flere besøg og flere hjælpemidler. Også akut. Det må nødvendigvis være bedre for Søren, og vi ved jo godt, at han ikke bliver rigtig rask, så det handler om at gøre det så rart for ham som muligt.

Og jeg? jeg vil heller ikke “nøjes med” at sidde med strikketøjet ved siden af sengen nogle timer.

5 tanker om "Smukke farver og kriller i maven."

 1. Kære Hanne.
  Jeg kan virkeligt godt forstå, at du gerne vil have Søren hjem nu.
  Det virker jo fint med al den hjælp, I får tilbudt derhjemme – og det er langt mere hyggeligt for Jer alle sammen – også Whisky!:-)
  Og Søren – ja han skal da hjem og se alle de smukke efterårsfarver, så længe de er der!!
  Held og lykke med den plan!! KH-Marianne

 2. Kære Hanne. Hvor lyder det godt og rigtigt at du vil have Søren hjem. Jo, nok bliver det hårdt, men det er jo Jeres liv og jeg er sikker på at I klarer det også – nu I også får så god hjælp. Mange tanker til Jer heri det smukke efterår. Hilsen Maria

 3. Må også være bedst at være hjemme i jeres hjem, og du ikke skal bruge tid på den lange køretur. Og så smukke billeder du har taget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *